İçeriğe atla

Faydalı Bilgiler

TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM

18 Aug 2023 0 yorum
1910 senesinde Isparta Şarkikaraağaç’ta dünyaya gelen Hattat Abdülkadir
Efendi’nin oğlu Abdurrahman ; babasını küçük yaşta kaybettikten sonra helvacı çırağı olarak işe başlar.
Bir süre çalıştıktan sonra 1926 senesinde Konya’nın Beyşehir ilçesinde kendisine ait ilk imalathanesini faaliyete geçirir.
Burada günlük olarak ürettiği birkaç kazan helva ile şekeri kendi dükkanında müşterilerine sunar.
Günler geçtikçe doğallığı ve kalitesiyle beğenilen ürünleri sayesinde
Abdurrahman Efendi ‘TATLICI’ ünvanı ile anılmaya başlar ve haklı bir şekilde Tatlıcı soyadını alır.
Abdurrahman Tatlıcı 1944 yılında ticaretin merkezi haline gelen
Ankara’da üretim yapmaya karar verir. Mamak’ta bir un değirmenini satın alarak tahin ve
helva imalatına uygun hale getirir ve 1946 yılında ilk üretimini gerçekleştirir.
Zamanla buradaki üretim yetersiz gelmeye başlar.
Takvimler 1954’ü gösterdiğinde Samanpazarı’nda 3 katlı bir bina daha alarak, aynı zamanda ilk satış merkezini de açar.
Artık ürün yelpazesi genişlemiş lokum ve reçel de üretilmeye başlanmıştır.
Bu sıralarda 2. Kuşak Kadir Tatlıcı da işe dahil olur.
Kadir Tatlıcı babası Abdurrahman Tatlıcı’nın 6 Ağustos
1988’de vefat edişine kadar onunla beraber çalışır.
O da üzerine düşeni başarıyla yerine getirir.
3. Kuşak Abdurrahman Tatlıcı’nın görevi devralması Sincan Organize Sanayi
Bölgesinde 2400 m2 ile başlayan serüven günümüzde 6000 m2  ile devam etmektedir.
Tabi ki o da babası gibi bu işin içinde yoğrularak büyümüştür aslında.
3. Kuşak olarak bu sorumluluğun farkındadır ve tek hedefi GÜVENİLİR GIDA üretmektir.
Zaten tüketicinin güvenini sağlamadan yıllarca bu işi devam ettirebilmek de mümkün değildir.
Abdurrahman Tatlıcı’nın kendi ifadesiyle daha nice yıllar

TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM

Önceki
Sonraki

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Salihağaoğlu
Salihağaoğlu
Abdurrahman Tatlıcı 700 Cam Tahin
245.00TL
245.00TL
Salihağaoğlu
Abdurrahman Tatlıcı Cam Bal 670 GR
395.00TL
395.00TL
Salihağaoğlu
Salihağaoğlu
Salihağaoğlu
Salihağaoğlu
Salihağaoğlu
1ile ilgili8

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta kaydedildi!

Shop the look

Seçenekleri seçin

Düzenleme Seçeneği
Salih Ağaoğlu Gıda
Stok Bildirimi
şartlar ve koşullar

1. TARAFLAR
İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi ("Sözleşme"); adresi Burhaniye Mah. Kağıtçıbaşı Sok. No: 24 Üsküdar / İstanbul Adres; Salihağaoğlu Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ("Satıcı") arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde elektronik ortamda kurulmuştur.
2. TANIMLAR
İnternet Sitesi: satıcıya ’ya ait www.salihagaoglu.com adlı internet sitesini,
Sipariş̧ Veren: Bir mal veya hizmeti Satıcıya ’ya ait www.salihagaoglu.com adlı internet sitesi üzerinden talep eden gerçek ya da tüzel kişiyi,
Alıcı: Bir mal veya hizmeti ticari veya mesleki olmayan amaçlarla edinen, kullanan veya yararlanan gerçek ya da tüzel kişiyi
Sözleşme: SATICI ve ALICI arasında akdedilen işbu Sözleşme’yi, tanımlar
3. KONU
İşbu Sözleşme’nin konusu; Alıcı’nın, Satıcıya ‘ya ait internet sitesi üzerinden elektronik ortamda siparişini verdiği aşağıda nitelikleri ve satış̧ fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümleri gereğince Tarafların hak ve yükümlülüklerin belirlenmesidir. Listelenen ve sitede ilan edilen fiyatlar satış̧ fiyatıdır. İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir.

4. ALICI'NIN ÖNCEDEN BİLGİLENDİRİLDİĞİ HUSUSLAR
4.1. ALICI, aşağıdaki hususlarda, bu Sözleşme’nin ALICI tarafından İnternet Sitesi'nde kabulü̈ ile kurulmasından ve gerek siparişi, gerek ödeme yükümlülüğü altına girmesinden önce İnternet Sitesi'nin ilgili sayfaları-kısımlarındaki tüm genel-özel açıklamaları incelediğini, okuduğunu, anladığını ve kendisine gerekli bilgilendirmenin yapıldığını kabul eder.

SATICI tarafından uygulanan ALICI bilgileri için geçerli gizlilik, veri kullanımı-işleme ve Alıcı’ya elektronik iletişim kuralları ile Alıcı’nın bu hususlarda
Cayma hakkının bulunduğu durumlarda Ürünleri Satıcıya ‘ya ne şekilde iade edebileceği ve ilgili tüm mali hususlar (iade yolları, masrafı ve Ürün bedelinin iadesi ve iade sırasında, Alıcı tarafından kazanılmış̧/kullanılmış̧ ödül puanları için yapılabilecek indirim ve mahsuplar dahil),
Alıcı’nın İnternet Sitesi’nde zaman zaman uygulanabilecek çeşitli fırsatlara ilişkin yararlanma koşullarının (özelşartlar) detaylarını,
Mahiyetine göre bu Sözleşme ‘de yer alan diğer tüm satış̧ Sartları ile işbu Sözleşme Alıcı tarafından www.salihagaoglu.com internet sitesinde onaylanarak kurulduktan sonra Alıcı’ya elektronik posta ile gönderildiğinden Alıcı tarafından istenen süre ile saklanıp buradan erişilebileceği, Satıcının da üç yıl süre ile nezdinde saklayabileceği.

5. SATICI BİLGİLERİ
Ünvan: Salihağaoğlu Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Adresi: Burhaniye Mah. Kağıtçıbaşı Sok. No: 24 Üsküdar / İstanbul
Vergi No: 741 040 6417
Mersis: 0741040641700015
Telefon: ‎0 216 557 81 39
E-posta adresi: info@salihagaoglu.com

6. ALICI BİLGİLERİ
Teslim Edilecek Kişi
Teslimat Adresi:
Telefon:
E-posta/Kullanıcı Adı:
7. SİPARİŞ VEREN KİŞİ BİLGİLERİ
Adı/Soyadı/Unvanı Adres
Telefon
E-posta/Kullanıcı Adı
7. FATURA BİLGİLERİ
Adı/Soyadı/Unvanı Adres
Telefon
E-posta/Kullanıcı Adı
8. SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN/ÜRÜNLER BİLGİLERİ
8.1. Listelenen ve sitede ilan edilen fiyatlar satış̧ fiyatıdır. İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir.
8.2. Sözleşme konusu mal ya da hizmetin tüm vergiler dahil satış̧ fiyatı aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.
Ürün Açıklaması Adet Peşin Fiyatı Ara Toplam (KDV Dahil) Toplam TL
Teslimat Adresi
Teslim Edilecek Kişi
Fatura Adresi
Sipariş̧ Tarihi
Teslim Şekli
8.3. Ürün sevkiyat masrafı olan kargo ücreti, diğer her türlü̈ vergi, resmi harç̧ gibi ek ücretler Alıcı tarafından ödenecektir.
9. GENEL HÜKÜMLER
9.1. Alıcı, İnternet Sitesi’nde Sözleşme konusu Ürün’ün temel nitelikleri, satış̧ fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup, bilgi sahibi olduğunu, elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
9.3 Satıcı, Sözleşme konusu ürünü eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun gerekli olan bilgi ve belgeler ile teslim etmeyi, her türlü̈ ayıptan arî olarak yasal mevzuat gereklerine göre sağlam, standartlara uygun bir şekilde işi doğruluk ve dürüstlük esasları dâhilinde ifa etmeyi, hizmet kalitesini koruyup yükseltmeyi, işin ifası sırasında gerekli dikkat ve özeni göstermeyi, ihtiyat ve öngörü ile hareket etmeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.

9.4. Alıcı, Sözleşme konusu mal/hizmeti teslim almadan önce muayene edecek; ezik, kırık, ambalajı yırtılmış̧ vb. hasarlı ve ayıplı mal/hizmeti kargo şirketinden teslim almayacaktır. Teslim alınan mal/hizmetin hasarsız ve sağlam olduğu kabul edilecektir. Teslimden sonra mal/hizmetin özenle korunması borcu, ALICI’ya aittir. Cayma hakkı kullanılacaksa mal/hizmet kullanılmamalıdır. Fatura iade edilmelidir.

9.5. ALICI ile sipariş̧ esnasında kullanılan kredi kartı hamilinin aynı kişi olmaması veya ürünün Alıcı’ya tesliminden evvel, siparişte kullanılan kredi kartına ilişkin güvenlik açığı tespit edilmesi halinde, Satıcı, kredi kartı hamiline ilişkin kimlik ve iletişim bilgilerini, siparişte kullanılan kredi kartının bir önceki aya ait ekstresini yahut kart hamilinin bankasından kredi kartının kendisine ait olduğuna ilişkin yazıyı ibraz etmesini Alıcıdan da talep edebilir. Alıcı’nın talebe konu bilgi/belgeleri temin etmesine kadar geçecek sürede sipariş̧ dondurulacak olup, mezkur taleplerin 24 (yirmidir) saat içerisinde karşılanmaması halinde ise Satıcı, siparişi iptal etme hakkını haizdir.
9.6. Alıcı, Satıcıya ‘ya ait internet sitesini hiçbir şekilde genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edici şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının maddi ve manevi haklarına tecavüz edecek şekilde kullanamaz. Ayrıca, üye başkalarının hizmetleri kullanmasını önleyici veya zorlaştırıcı faaliyet (spam, virus, truva atı, vb.) işlemlerde bulunamaz.
9.7. İşbu üyelik sözleşmesi içerisinde sayılan maddelerden bir ya da birkaçını ihlal eden üye işbu ihlal nedeniyle cezai ve hukuki olarak şahsen sorumlu olup, SATICI’yı bu ihlallerin hukuki ve cezai sonuçlarından ari tutacaktır. Ayrıca; işbu ihlal nedeniyle, olayın hukuk alanına intikal ettirilmesi halinde, SATICI’nın üyeye karşı üyelik sözleşmesine uyulmamasından dolayı tazminat talebinde bulunma hakkı saklıdır.

this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 öğeler